Muñoz assegura que els projectes de reconversió seran una de les prioritats de treball del PSOE en Turisme


Actualizado 5/5/2008 22:20:04 CET

MADRID, 5 de maig (EUROPA PRESS)

La portaveu adjunta de Turisme del PSOE al Congrés, Miriam Muñoz, es va mostrar avui "il·lusionada" al front de la seva nova responsabilitat durant els pròxims quatre anys i va detallar que els socialistes tenen com a prioritat de treball més immediats els projectes de reconversió a Balears -concretament el de la Platja de Palma-, Canàries i Andalusia.

En declaracions a Europa Press, Muñoz va detallar també que tant ella com el portaveu del PSOE en Turisme i Comerç, Félix Larrosa, i altres integrants de la comissió, també tenen la intenció de mantenir algun tipus de trobada amb el Secretari d'Estat Joan Mesquida perquè els pugui explicar els seus plantejaments de com pensa gestionar les polítiques públiques del sector.

A més té pensat establir contactes amb la consellera de Turisme i exdiputada del PSOE al Congrés, Isabel Oliver, referents a la realitat turística de Mallorca.

Muñoz va explicar encara que la seva tasca tindrà com referent representar els interessos del turisme a nivell nacional, de manera que els integrants de la comissió mantindran durant aquestes dates reunions periòdiques amb la finalitat de preparar el treball i planificar les iniciatives corresponents en el si de la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç que s'ha constituït avui al Congrés.

Sobre el projecte de reforma de la Platja de Palma, la diputada per Balears va confiar en què el mateix tingui una solució en pròximes dates.

Muñoz va destacar que existeix bona sintonia amb Larrosa --pel qual ja han començat a preparar marcs per enfocar les seves funcions a la comissió-- i va assegurar que compte "amb moltes ganes de treballar" dins de l'òrgan parlamentari.