Nájera diu que el compromís del Govern en Platja de Palma és "clar" i augmentarà "la confiança" sobre la reforma


Actualizado 28/12/2010 19:50:54 CET

MADRID, 28 Dic. (EUROPA PRESS) -

La gerent per al Consorci de Platja de Palma, Margarita Nájera, ha assegurat que el "compromís" del Govern central amb la reforma de Platja de Palma és "clar" i que la voluntat és que el "lideratge polític" augmenti la confiança del sector sobre aquest projecte.

Així ho ha comentat Nájera després de reunir-se amb el ministre a Madrid per exposar-li "en tota la seva extensió i en tota la seva contundència" les iniciatives del Consorci per resoldre els problemes de competitivitat a l'actual context internacional.

La gerent del Consorci ha qualificat la reunió amb Sebastián de "positiva" i "molt interessant", en què s'ha incidit sobre el paper que té la reforma per a gestar un "nou model turístic" i en la "necessitat de reinventar" els actuals patrons que defineixen actualment aquest destí.

Per a això, Nájera ha explicat que el projecte planteja una sèrie d'iniciatives per combatre els "problemes de competitivitat" que té actualment el sector, unit a propostes per millorar el comerç a la zona i a solucionar la carència de certes infraestructures.

En aquest sentit, ha subratllat que el "lideratge" del Govern central és clar en aquest sentit per fer que la reforma de Platja de Palma sigui "un referent" en matèria turística, per a la qual cosa "tindrà darrere al Consell de Ministres i els pressupostos generals de l'Estat".

D'altra banda, també s'ha repassat els esdeveniments dels últims mesos i s'ha posat de manifest que el "consens" ha de jugar un paper central en les actuacions que s'executin en el futur.

Moments abans de començar la reunió, Nájera ha comentat que, al costat d'aquest "lideratge polític" que demanda el sector actualment per a la reforma, també es requereix la inversió en hotels que correspon al propi sector.

Per tant, la gerent del Consorci ha afegit que Platja de Palma necessita d'"hotelers de veritat i emprenedors" que apostin pel futur per millorar la competitivitat. En aquest sentit, ha posat en valor diverses actuacions que s'han emprès ja en algunes instal·lacions hoteleres de Platja de Palma.