Pastor admet que fa falta "molt treball" en el PP durant els pròxims sis mesos per ser una alternativa de Govern


Actualizado 15/11/2010 15:26:06 CET

PALMA DE MALLORCA, 15 Nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP al Parlament, Antoni Pastor, ha reconegut que encara caldrà "molt treball" en la seva formació durant els pròxims sis mesos per "ser capaç de ser una alternativa" de Govern. Tot i això, i malgrat que ha admès que "no hi ha res fet", ha considerat que el seu partit no deu "renunciar a treure majoria absoluta".

Pastor, qui ha estat preguntat per l'enquesta publicada pel diari 'El Mundo-El dia de les Balears' segons la qual el PP es quedaria a un diputat de la majoria absoluta en la comunitat, ha assenyalat que encara és "molt aviat" perquè aquestes dades siguin "definitives", si bé ha incidit que els resultats electorals dependran que el PP sigui "capaç de presentar un programa electoral que enganxi i il·lusioni".

En aquest sentit, ha admès que d'aquí al comicis de maig de 2011 "poden passar moltes coses" i ha subratllat que la població de les illes jutjarà que l'actual Executiu balear "no fa res". Mentre les expectatives econòmiques no milloren el Govern és l'Executiu de les "infraestructures silencioses i invisibles".

Tot i això, ha indicat que la població també tindrà en compte els programes electorals de la resta de partits, per la qual cosa el PP haurà de presentar un que "il·lusioni" i "seguir demostrant" al Parlament que aquest Govern "està fent molt poc perquè sortim d'aquesta situació".

Pel que fa que el PP tingui un 23,6% de votants indecisos respecte als quals va obtenir en les passades eleccions del 2007, Pastor ha indicat que els votants, cada vegada més, volen conèixer els programes electorals que es presenten ja que actualment ja "no n'hi ha prou" només amb unes sigles.

Finalment, ha posat èmfasi en la "bona notícia" que revela l'enquesta i és la majoria absoluta que obtindria el PP a Mallorca, tot i que "tampoc m'estranya amb una presidenta com Armengol", ha afegit en relació amb la líder de la institució insular.