Moragues diu que els ciutadans tindran amb el nou govern un horitzó de futur amb "raonable seguretat"


Actualizado 11/3/2008 17:53:40 CET

PALMA DE MALLORCA, 11 de març (EUROPA PRESS)

El conseller de Presidència, Albert Moragues, ha assegurat avui que amb el nou govern socialista liderat per José Luis Rodríguez Zapatero, els ciutadans de les Balears tindran un horitzó de futur amb "raonable seguretat" i comptaran amb un Executiu que s'ha compromès a millorar el sistema de finançament i a invertir a les illes.

Així ho va manifestar avui en resposta a una pregunta parlamentària formulada per la diputada socialista, Rosa María Alberdi, en què va sol·licitar a Moragues una valoració sobre els resultats electorals i sobre com aquests influiran a l'arxipèlag.

En la seva resposta, Moragues va assegurar que "és d'hora" per avaluar les repercussions dels resultats i va manifestar que les eleccions han dissenyat un mapa que garanteix la continuïtat del PSOE, que segons la seva opinió, no ha d'oblidar que davant té un partit que s'ha consolidat "i que és numèricament fort".

"Balears tindrà un govern que creu en la lleialtat institucional que va més enllà dels colors polítics, els ciutadans tindran un Govern que estarà al seu costat" va sostenir el conseller, qui va assenyalar que els ciutadans ja coneixen la forma de governar del PSOE "i per això li han donat el seu suport".