El PP demanarà avui la creació d'una Agència de la Dependència balear per millorar l'atenció als afectats


Actualizado 05/05/2008 13:14:38 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) -

El grup popular al Consell de Mallorca demanarà avui en el ple l'establiment d'un sol òrgan de gestió de la dependència a l'illa que estigui en contacte amb els serveis d'atenció primària dels ajuntaments, mitjançant la creació d'una Agència de la Dependència que abraci els diferents recursos oferts per Consell i Govern de de cara a millorar l'atenció i els serveis prestats a les persones afectades.

D'altra banda, el Consell aprovarà avui a la sessió plenària, que començà a les 10.00 hores, el reconeixement extrajudicial de crèdits corresponents a l'exercici 2007 i anteriors dels diferents departaments de la Institució Insular. Alhora, també proposarà la modificació del pla estratègic de subvencions per a l'any 2008.

En matèria de territori, el Consell debatrà la comenda de gestió en matèria de disciplina urbanística formulada per l'Ajuntament de Consell a la Institució, mentre que, a petició del departament de Benestar Social, aprovarà la creació dels premis del Consell a la Solidaritat i les bases reguladores que regiran la convocatòria.

D'altra banda, en el torn de mocions, el PP demanarà reclamarà el restabliment del servei de suport a les persones sordes que s'oferia anteriorment, ampliándo-lo als caps de setmana i incrementant la plantilla de professionals qualificats.

Finalment, el PP preguntarà a la presidenta del Consell, Francina Armengol, mitjançant una interpel·lació, sobre el pla d'inversions i els objectius de la Institució Insular.