La policia creu que la mare del menor mort podria haver ofegat al nen en la banyera


Actualizado 29/11/2010 12:49:50 CET

MENORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

Mónica J.F., la mare del menor trobat a l'interior d'una maleta abandonada a Maó, i que ha estat detinguda divendres a la tarda com a presumpta autora dels fets, podria haver ofegat al seu fill en la banyera, segons ha informat aquest dilluns el cap superior del Cos Nacional de Policia (CNP) a Balears, Bartolomé Campaner.

Així, Campaner, en declaracions realitzades a IB3 Ràdio, recollides per Europa Press, ha incidit al "bon treball" fet pel Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que ha permès tenir en un temps molt breu dades suficients com per creure que ha estat la mare del menor la causant de la mort del seu fill.

En aquest sentit, el cap superior de la policia ha explicat que la investigació entorn d'aquesta cas ha estat "ràpida, eficient i molt ben feta" i ha assenyalat estar "molt orgullós" de com s'ha desenvolupat. "Quan trobem la maleta el que pot considerar-se una joia d'investigació des del punt de vista de la policia científica", ha agregat.

Així, ha confirmat que la versió de la mare, que ha afirmat en la seva declaració policial, que el nen va morir per accident en la banyera, no se sosté i per tant tots els indicis apunten que ha estat ella la que ho va ofegar.

Mónica J.F. ha passat avui a disposició judicial per ser interrogada pel magistrat del Jutjat d'Instrucció número 2 de Maó, que ha decretat el secret del sumari.