El PP acusa Armengol de no fer "res de res" d'allò promès i posar en "entredit" les seves pròpies propostes


Actualizado 18/9/2008 18:38:16 CET

Els 'populars' demanen la dimissió del director de projectes de TV Mallorca, José Jaume, per "anar a altres televisions a donar la seva opinió" tot i estar cobrant un 'plus d'exclusivitat'

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

La portaveu del PP balear, Catalina Soler, ha acusat avui a la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, de no haver fet "res de res" d'allò promès després de més d'un any al capdavant del govern de la Institució insular, posant amb això en "entredit" molts dels "principis bàsics" que ella mateixa va defensar al principi de la legislatura.

Entre les contradiccions en les quals segons el PP ha incorregut la presidenta insular, Soler va esmentar el canvi de posició adoptada al voltant a la construcció de l'hospital de Son Espases, al passar de defensar el "Son Espases no, al Son Espases si".

Alhora es va referir al Segon Cinturón de Palma, una actuació sobre la qual Armengol s'ha mantingut sempre en contra i que, en canvi, ara defensa. En relació amb aquest assumpte, Soler va recordar a Armengol que els seus propis socis de govern -Bloc i EU- li han demanat que aclareixi la seva posició entorn d'aquesta infraestructura.

La portaveu del PP també va criticar que Armengol va prometre que aconseguiria que la televisió pública (TV Mallorca) seria "plural i independent", quan en realitat és una televisió "totalment partidista", va etzibar.

CRÍTIQUES A TV MALLORCA

Al voltant a la televisió gestionada pel Consell de Mallorca, Soler va criticar que el director de projectes de TV Mallorca, José Jaume, estigui cobrant a prop de 60.000 euros, "el mateix sou que percep un conseller del Govern", va apuntar. Alhora, va qualificar de "dubtós" que Jaume estigui percebent un complement d'exclusivitat quan al mateix temps està acudint a altres televisions a "donar la seva opinió".

Per tot això, la dirigent popular va reclamar la dimissió "immediata" de José Jaume, i en el cas que "no pugui fer-ho", va instar a la directora de l'ens, Marisa Goñi, "que li cessi, o que sigui ella mateixa la que deixi el seu càrrec com màxima responsable de TVM".