El PP afirma que l'Ajuntament d'Eivissa modifica les seves ordenances amb afany recaptatori


Actualizado 11/3/2008 19:05:26 CET

EIVISSA, 11 Mar. (EUROPA PRESS) -

El regidor del grup popular de l'Ajuntament d'Eivissa, Adrián Trejo, ha afirmat avui que el consistori ha efectuat modificacions en les seves ordenances municipals amb afany recaptatori. Es tracta, segons Trejo, d'una acció d'acord amb la política de la institució i al fil d'altres actuacions com anteposar les sancions de trànsit a la seguretat als carrers.

Per al PP la política impulsada pel regidor de policia, Ricardo Albín, està sotmetent als ciutadans a una pressió excessiva ja que, d'una banda tanca alternatives per incrementar el nombre d'aparcaments, i per l'altra, l'increment de les multes de manera arbitrària. En aquest cas els populars van denunciar la voluntat de PSOE-EXC d'incrementar en un 67 % les sancions de la zona blava que passaran de 30 euros a 50.

Trejo va recordar que aquests fets es produeixen en un any en el qual el nivell de vida "ha pujat molt" i els impostos municipals també ho han fet. Sobre aquesta qüestió va lamentar que l'executiu en comptes d'aplicar polítiques en benefici dels residents d'Eivissa es dediqui a fer oposició a l'oposició. El Popular va considerar que la tasca dels policies és l'adequada "ja que es limiten a complir ordres d'una corporació l'únic interès de la qual és incrementar les seves arques en detriment dels seus residents".

Trejo va exigir claredat en la gestió "perquè l'oposició tingui coneixement del treball de l'executiu en comptes d'haver de denunciar deficiències davant els mitjans de comunicació".

Sobre aquesta qüestió l'edil va apuntar que l'agrupació ha sol·licitat la reunió urgent del 'Pepri' per investigar les intervencions efectuades a Dalt Vila per les quals afirmen s'ha destruït part de la muralla, s'han produït despreniments en el túnel del baluard i s'ha obert una rasa de 50 metres al carrer Antoni Costa Ramón. A més va exigir la seva immediata paralització per estar mancat de llicències.

El regidor de Casc Històric del consistori, Marc Costa, va recordar els populars que aquests tipus d'intervencions de caràcter urgent, i causades per fets aliens al consistori, es resolen dins de les actuacions d'emergències disposades pels tècnics municipals, "sense precisar passar per comissió a causa del seu interès general", va concretar.