El PP balear critica la "inestabilitat" del Govern d'Antich i assegura que el seu partit podria guanyar les eleccions


Actualizado 4/12/2009 15:52:02 CET

MADRID, 4 Des.. (EUROPA PRESS)

El president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha criticat avui la "inestabilitat" i les "incògnites" que envolten al Govern regional, presidit per Francesc Antich, i es va mostrar convençut que, si finalment se celebren eleccions anticipades en la comunitat, el PP les guanyaria perquè tenen un "ampli suport" entre els ciutadans.

En declaracions a COPE, recollides per Europa Press, Bauzá ha indicat que en el PSOE existeixen "dues tendències" a l'hora de decidir si volen o no anticipar els comicis autonòmics i ha denunciat que la situació és, ara mateix, "insostenible". Dit això, va recalcar que les "incògnites" que s'estan generant produeixen "inestabilitat" i que Antich és l'únic que, "ara per ara", té l'oportunitat de "donar una solució".

A més, el president del PP balear ha criticat que el pacte d'esquerres s'hi hagi dedicat "més" a solucionar problemes "creats pel mateix Govern" que aquells que "afecten només als ciutadans", i ha demanat la convocatòria d'eleccions per "posar als partits al seu lloc un altre cop i tornar al PP la majoria, no sol a les urnes, sinó també en l'ètica de la societat".

En aquest sentit, Bauzá ha recordat que els populars "s'han ofert" al PSOE per governar i solucionar les "crisis diàries" que afecten a la comunitat. Tot i això, ha apuntat que en el cas que els socialistes ho "descartin" seria convenient convocar eleccions ja que del contrari "la societat no ho entendria".

Tot i això, al llarg del dia d'avui el president, Francesc Antich, es reunirà per separat amb el president de UM, Miquel Angel Flaque, el portaveu del Bloc, Biel Barceló, i amb Bauzá amb l'objectiu d'evitar la convocatòria dels comicis autonòmics i aconseguir així "recompondre l'estabilitat" per aconseguir un govern a l'Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i l'executiu balear que sigui "fort, eficient i sense problemes".