El PP considera que "ha de fugir" de la imatge de "destructors" del paisatge i del territori


Actualizado 11/3/2008 18:06:52 CET

EIVISSA, 11 de març (EUROPA PRESS)

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Josep, Encarna Castro, ha afirmat avui que l'agrupació necessita "fugir" del "penjament" de "destructors" del territori i del paisatge per "recuperar la confiança de l'electorat".

En declaracions a Europa Press després de la celebració ahir del Comitè Executiu del partit, Castro va assenyalar que tot i que les noves cares "sempre porten un buf d'aire fresc al partit", el PP necessita efectuar canvis "de de cara a l'opinió pública i no pel que fa a la seva corporació".

La 'popular' va recordar que precisament el consistori que més ha construït en els últims vuit anys ha estat el d'Eivissa, "tres vegades més que la resta", i sembla que no passa res perquè està en mans d'un govern progressista, va assegurar.

De la mateixa manera, va recordar que l'avui senador electe per les Pitiüses, Pere Torres, 'Casetes', es va aixecar contra les administracions quan li van expropiar part d'un terreny per construir una carretera, "tot i que va ser molt bé compensat per aquesta raó", i ara respon als 15.000 metres quadrats de terreny que li treu l'Ajuntament de Sant Josep que "si ho han de fer que així sigui". Alguna cosa que va afirmar canviaria de manera "important" si l'executiu de la població fos d'"un altre color polític".

Alhora, Castro ha reconegut que el seu partit "s'ha pogut equivocar en moltes coses" però va recordar que "els altres també ho fan i no se'ls criminalitza de seguida".

Sobre aquesta qüestió, també es va manifestar el regidor popular a l'Ajuntament d'Eivissa, Adrian Trejo, qui va considerar que el partit ha de recapacitar per buscar els motius pels quals s'han perdut aquestes eleccions i un sector de la població està disconforme amb el programa del PP.

Trejo va confiar que la seva agrupació sàpiga que fer a partir d'ara per recuperar la confiança de l'electorat després del concloent resultat del PSOE a les urnes.