El PP d'Eivissa censura el "lamentable" estat de neteja a la ciutat


Actualizado 20/7/2010 16:22:23 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El grup municipal del PP a l'Ajuntament d'Eivissa ha culpat aquest dimarts a l'equip de Govern de Lurdes Costa de les pèrdues de lixiviats dels camions d'escombraries per la seva "permissivitat i falta de control" en matèria de neteja.

Així, els populars han criticat que la falta de manteniment dels camions d'escombraries produeix unes "desagradables" pèrdues de líquids que embruten i "enlletgeixen" la imatge de la ciutat.

Segons el parer d'aquesta formació, qualsevol ciutadà pot comprovar aquestes taques sobre l'asfalt als voltants dels contenidors d'escombraries, produïdes per la pèrdua de líquids dels propis camions que retiren les escombraries, a causa de la seva falta de manteniment.

El regidor del PP Alejandro Marí ha assegurat que "és sorprenent que des de la regidoria de Medi Ambient, amb Joan Rubio al front, ningú hi hagi detectat i lloc remei a aquests fets i permeti a CESPA continuar embrutant els carrers del municipi i no obligui a la contracta al compliment amb el manteniment del material propietat de l'Ajuntament".

Tot i això, "l'equip de Govern s'ha estimat més continuar amb l'actual contracta, permetent que CESPA segueixi incomplint els seus compromisos i addicionalment es dediqui a embrutar gratuïtament la ciutat", ha assegurat Marí.

L'edil popular també ha ressaltat que CESPA és una de les concessions que més costa cada any a les arques municipals, "inversió que -segons la seva opinió- hauria de merèixer una atenció, seguiment i exigència molt superior a la qual li està dedicant l'equip de Lurdes Costa actualment".

Marí ha citat l'exemple del senyal horitzontal de color vermell limitadora de la velocitat a 30 quilòmetres per hora i que ha estat pintada a terra fa menys de dues setmanes. Segons Marí, aquests senyals han canviat a color negre com a conseqüència dels lixiviats que vessen els camions mentre buiden els contenidors d'escombraries.