El PP demana a Ordinas que "calli i demani perdó" i subratlla que "ja no és una persona digna de la seva confiança"


Actualizado 4/12/2008 16:29:25 CET

El Bloc creu que caldrà veure "si hi ha més llaunes de Cola Cao enterrades a Washington"

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP, Carlos Simarro, va censurar avui les declaracions efectuades ahir per l'ex gerent del CDEIB, Antonia Ordinas, qui va revelar que escriu un llibre sobre la seva experiència delictiva que titularà 'La cançó del Cola Cao'. El portaveu va considerar que Ordinas deuria "callar i demanar perdó" al PP i a tots els ciutadans pel "malament que ha fet".

En roda de premsa, Simarro va dir estar "estranyat" per l'enorme atenció mediàtica que suscita aquesta persona. "Per què es li dóna tanta pista quan s'està rient de tot el món?", es va preguntar, afegint a continuació que sembla que l'exalt càrrec en l'època de Jaume Matas ha signat un "pacte amb el diable". Simarro va desvincular completament al PP de l'acusada, i va remarcar que "ja no és digna de la confiança del partit".

En la mateixa línia, la màxima líder del PP, Rosa Estarás, va qualificar les declaracions de Ordinas de "vergonya en majúscules" i després de recordar que el partit s'ha presentat com a acusació particular en el cas Scala, va dir no entendre com la imputada "està en llibertat". El jutjat d'instrucció número 4 va ordenar dimarts la llibertat sota fiança de 100.000 euros per a Ordinas i l'exdirector general de Promoció Industrial, Kurt Vieaene, i de 6.000 euros per a la soprano Isabel Rosselló.

Per la seva banda, el líder del Bloc, Biel Barceló, va qualificar d'"oportunitat de negoci" la intenció de Ordinas de publicar un llibre, i va indicar que el que "realment importa" és com conclou el procés judicial, i "no el que digui Ordinas en el seu periple literari", va postil·lar.

Barceló va opinar que falta conèixer les conclusions del cas per saber si "altres llaunes de Cola Cao s'han enterrat en diferents llocs, com a Washington", cuideu on hi ha vivint l'expresident del PP, Jaume Matas.