El PP donarà a conèixer les línies prioritàries del seu programa electoral en un 'Canviforum' el pròxim 13 de gener


Actualizado 10/12/2010 12:35:43 CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a Balears, José Ramón Bauzá, ha informat que el pròxim 13 de gener el partit organitzarà el seu setè 'Canviforum' en què donarà a conèixer les primeres línies del seu programa electoral.

La trobada, titulada 'Fòrum per al canvi', tindrà lloc en el Conservatori de Palma i en ell es presentaran les conclusions dels sis fòrums realitzats fins ara i que definiran "els primers compromisos" del PP amb la societat.

Bauzá ha assenyalat que aquest divendres s'han reunit les sis persones que han moderat els sis 'Canviforums' que s'han celebrat fins ara. Aquestes trobades es van centrar en l'economia; turisme; sanitat; administracions públiques; medi ambient, ordenació del territori, ramaderia i pesca; i educació.

Els 'Canviforums' són fòrums de debat que organitza el PP en els que tenen la presència de professionals de sectors específics que debaten sobre determinades problemàtiques. L'objectiu d'aquesta iniciativa és treure conclusions sobre les necessitats i demandes de la societat per elaborar el programa electoral del partit.

El president del PP ha indicat que els nombrosos professionals que han participat en aquestes cites han aportat al PP les seves opinions per conèixer les necessitats, percepcions i demandes de la societat.

El líder 'popular' ha ressaltat que l'objectiu dels 'Canviforums' és posar de manifest la necessitat de la participació de la societat civil en els processos que impliquen "una regeneració del canvi polític".

Bauzá ha destacat que el partit està treballant en tres línies bàsiques per a l'elaboració del programa electoral i que estan estretament relacionades amb la participació de la societat. Aquestes són les comissions de treball del PP, les reunions sectorials amb col·lectius professionals i els canviforums.

El 'popular' ha remarcat que el interés del partit i el seu personal és "la necessitat del canvi", en què "la societat civil participi activament i sigui protagonista d'aquest nou canvi".

"Un canvi al qual aquells polítics que no són capaços de prendre decisions són part del problema. I aquells polítics que volem prendre decisions i, sobretot, que volem implicar-nos des de la base amb la societat civil donem passos per endavant", ha postil·lat.