El PP insisteix a recalcar la "unitat del partit" i assegura que després del congrés ha sortit "reforçat"


Actualizado 4/12/2008 18:37:14 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

La portaveu adjunta del PP, Antonia Estarellas, va emfatitzar avui en roda de premsa que el partit està "unit" i que després del Congrés Insular de Mallorca ha sortit "reforçat", pel que va rebutjar les veus que afirmen que existeix "divisió i crisis". "El partit està molt millor del que es diu, i després dels congressos -regional i insulars- la formació ha quedat renovada per enfrontar-se a una nova etapa", ha afirmat.

Estarellas va afirmar que s'ha evidenciat un "punt d'inflexió" dins del partit, des del que "començarem a treballar de manera forta i rigorosa", i alhora va ressaltar que ara és moment de "sumar esforços i recalcar la unitat del partit". En aquest punt, la portaveu va al·ludir al cessament de la fins ahir cap de premsa del PP, Patricia Moreno, cessada per la presidenta, Rosa Estaràs, i va opinar que "els caps de premsa mai haurien de ser notícia".

Un tema sobre el qual també va opinar el portaveu, Carlos Simarro, qui després d'assenyalar que "no m'importa massa el que aquesta persona pugui dir", ha afirmat que tot el món té les portes obertes en el PP, però "si hi ha algú que no se sent a gust, pot fer el que vulgui". Va ratificar la posició del partit acosta que la pèrdua de confiança en la seva persona va empènyer a Estaràs a cessar-la.

En un altre ordre de coses, Simarro va emplaçar al president del Govern, Francesc Antich, a fer un 'pla renovi' per a la dependència, agilitant les ajudes per a la cura i l'atenció d'aquestes persones, i va criticar que la llei de dependència preveu unes ajudes concretes "incompatibles" amb un altre tipus de prestacions. La gent està cobrant les ajudes "tard i malament", va postil·lar el portaveu.