El PP de Menorca insisteix a conèixer la data prevista per al traspàs de les competències en promoció turística


Actualizado 27/1/2011 20:04:01 CET

MENORCA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Grup Popular al Consell, Juana Francis Pons Vila, ha tornat a insistir aquest dijous en la necessitat d'establir una data concreta per al traspàs de competències en matèria de promoció turística i ha exigit al president de l'administració insular, Marc Pons, que doni compte a l'oposició del resultat de la reunió mantinguda amb el cap de l'Executiu autonòmic, Francesc Antich, per tractar aquesta qüestió.

Pons Vila ha recordat que la competència de promoció turística hauria d'haver estat transferida a Menorca el passat 1 de gener, tal com ho van votar per unanimitat tots els partits polítics del Consell.

"Si hi va haver reunió entre Marc Pons i Francesc Antich sobre aquesta qüestió, vull saber en què nova data està previst la transferència", ha precisat la portaveu, qui ha aprofitat l'ocasió per criticar l'actuació de la consellera autonòmica de Turisme i Treball, Joana Barceló.

"La persona encarregada de decidir aquesta important qüestió per a l'Illa és la mateixa que quan ocupava la presidència del Consell feia victimisme al passat Govern del PP sobre aquesta qüestió", ha lamentat.

En aquest sentit, Pons Vila ha anunciat que el PP presentarà una pregunta sobre el traspàs de competències de promoció turística durant la pròxima sessió plenària de l'administració insular.

Els 'populars' també interpel·laran a l'equip de govern en relació amb les actuacions previstes pel Consell per defensar els interessos del sector lleter de Menorca, la data d'aprovació definitiva del Pla d'Equipaments Comercials, els criteris seguits per a les obres de condicionament del Camí de Cavalls o les accions portades a terme pel departament de Benestar Social, entre d'altres assumptes.