El PP veu "inacceptables i intolerables" les declaracions de Verger sobre la paralització de les actuacions del tramvia


Actualizado 24/11/2010 15:44:30 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

El PP ha considerat "inacceptables i intolerables" les declaracions realitzades aquest dimarts pel director general de Mobilitat, Antoni Verger, qui ha considerat "absolutament irresponsable i inacceptable" que el PP es plantegi paralitzar el projecte del tramvia de Palma si accedeix al Govern en la pròxima legislatura.

Alhora, el Grup Popular demanarà explicacions al conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, al Parlament sobre l'esmentada afirmació, a l'assenyalar que és "un menyspreu cap a la voluntat de la majoria".

Així ho ha manifestat en una roda de premsa la portaveu de la Junta Territorial de Palma, Sandra Fernández, qui, també, ha demanat a l'alcaldessa, Aina Calvo, que defensi la posició del consistori palmesà davant del Govern i que, en relació amb allò aprovat aquest dimarts al ple extraordinari, remeti amb urgència els acords adoptats a la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, per a aquests siguin considerats com al·legacions.

Tot i això, Fernández s'ha mostrat escèptica sobre aquesta qüestió, al referir-se que Calvo tampoc sembla que tingui la voluntat de complir aquests acords, ja que, en repetides ocasions, els ha incomplert de manera "deliberada".

Sobre aquesta qüestió de les declaracions del director general de Mobilitat, la portaveu 'popular' ha postil·lat que són "una mostra de la falta de respecte que es té cap a una institució democràtica, com és l'Ajuntament, i, alhora, són un reflex del verdader sentiment democràtic que té el Govern, és a dir, cap".

També, Fernández ha qüestionat que sigui Verger qui hagi de jutjar si és "positiu" o no per a la ciutat el projecte del tramvia, tot i

que l'Ajuntament hagi aprovat una proposició mitjançant la qual s'exigeix la paralització immediata de les actuacions relatives a aquesta qüestió per part del consistori i el Govern.

A més, ha censurat al director de Mobilitat -que segons el PP, es presentarà com a candidat a l'alcaldia de Palma en les pròximes eleccions municipals-, ja que creu que, si aconsegueix algun escó, no va a defensar els interessos dels palmesans i va a "menysprear" al propi Ajuntament -tenint en compte les seves declaracions-. Per aquesta raó, ha demanat a Verger que es replantegi el que va dir aquest dimarts.