Presó sense fiança per a l'home detingut amb un carregament de 31.000 pastilles d'èxtasis i onze quilos de MDMA


Actualizado 2/7/2009 19:19:39 CET

EIVISSA, 02 de jul.. (EUROPA PRESS)

L'home a qui va confiscar dilluns passat un carregament amb 31.000 pastilles d'èxtasis i onze quilos de MDMA en pols a Eivissa ha estat condemnat a la presó sense fiança.

Segons van apuntar fonts del Jutjat d'Instrucció Número 1 d'Eivissa, T.F.K.V, oriünd d'Holanda i de 45 anys, ha estat detingut ahir per la Guàrdia Civil després de conèixer que el seu habitatge era el destí del camió que transportava 128 quilograms de xocolatines que contenien les esmentades substàncies i altres, pendents d'analitzar.

Els cossos de seguretat de l'estat han estat alertats pels serveis sanitaris de l'Hospital Can Misses després d'atendre als conductors del vehicle els qui van patir una intoxicació al consumir una de les pastilles que portaven i composició real de les quals desconeixien.

El camió procedia de Madrid, tot i que segons fonts de la investigació, el carregament podria haver sortit d'Amsterdam.

La investigació ha conclòs en l'habitatge de T.F.K.V, ubicada en Platja d'en Bossa, en què els agents de l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga, els qui es van fer passar els els transportistes intoxicats, van trobar la resta de la partida decomissat.

L'operació continua oberta i s'espera que en els pròxims dies els cossos i forces de seguretat convoquin una roda de premsa per donar més informació a l'opinió pública. Es tracta d'un dels majors cops a la droga empresos a Balears.