El projecte Art Visió exposarà avui obres de 30 artistes en la Plaça del Mercat durant la Nit de l'Art


Actualizado 18/9/2008 15:23:24 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

El projecte Art Visió exposarà avui obres de més 30 artistes a la Plaça del Mercat amb motiu de la Nit de l'Art, una iniciativa cultural organitzada per l'Ajuntament de Palma, en què hi participen més de 27 galeries privades de la capital balear.

Segons ha informat Art Visió, els assistents a la Nit de l'Art podran gaudir de tot un ventall de sensacions pels sentits, tenint en compte que s'exposaran diferents obres de pintura, escultura, música, audiovisuals, performance i arts escèniques, amb la finalitat "d'acostar l'art a tots els públics".

Així, va explicar que amb aquesta iniciativa comencen les activitats que Art Visió ha tancat per a aquesta tardor, després d'un "agitat" programa d'exposicions per a l'estiu 2008.

Després de la Nit de l'Art, Art Visió va anunciar que organitzarà una Jornada de Portes Obertes dels tallers dels pintors i escultors del projecte, que es desenvoluparà entre el 16 i el 19 d'octubre i en què els interessats "podran gaudir del lloc més íntim per a un artista, com és el seu taller de treball".

La Nit de l'Art commemora aquest any l'onzena edició d'aquest esdeveniment que va sorgir a iniciativa de les galeries d'art privades de la ciutat de Palma.

Concretament, l'organització va a càrrec de l'Associació independent de galeries d'art de les Balears (AIGAB) i Art Contemporani Associació de Galeristes (Art Palma), mentre que també col·laboren l'Ajuntament de Palma, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca i el Govern, a través de la Direcció General de Cultura.

Avui a la nit, el públic podrà gaudir, a partir de les 20.00 hores, de la visita de totes les galeries adherides a la iniciativa cultural i artística de la Nit de l'Art.