El PSIB-Palma denuncia que la brutícia del centre i la perifèria també s'estén als polígons industrials


Actualizado 19/8/2011 21:40:00 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Ago. (EUROPA PRESS) -

El PSIB de Palma ha assegurat que la situació de brutícia que la formació ve denunciant fa diverses setmanes, afecta no sol a alguns carrers del centre i dels barris de la perifèria, sinó també als vials públics dels polígons industrials, especialment a Can Valero i Són Castelló.

Al principi, assenyalen des del PSIB, l'increment de brutícia ha estat detectat en les barriades de Són Gotleu, Pere Garau i Ses Veles, i per tot el centre de la ciutat", han indicat des del PSIB, i alhora han informat que hi ha un reportatge fotogràfic fet per la pròpia formació i al qual es pot accedir a la direcció web www.palmasocialista.org que reflecteix aquesta situació, per ells denunciada.

Tot i això, l'aspecte dels carrers dels polígons industrials de Can Valero i Són Castelló és també "preocupant" ja que s'està produint una acumulació de tota mena d'escombraries i, "molt especialment de runa".

Així, segons el grup municipal del PSOE, aquesta situació està conduint cap a que es consolidin punts "descontrolats" on s'estan dipositant també residus "perillosos" com uralita, fibres de vidre o altres materials que necessiten un tractament especial.

Finalment, i davant d'aquesta situació, el PSIB demana a l'equip de Govern que prengui mesures urgents per "millorar els aspectes de seguretat i neteja" de Palma.