El PSOE garanteix que es faran totes les rectificacions necessàries en el projecte de reforma de la Platja de Palma


Actualizado 24/8/2010 17:57:21 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Agrupació Socialista de Palma ha garantit que es faran tots els canvis i rectificacions que calguin en el pla de reforma de la Platja de Palma per aconseguir "el millor projecte per als veïns i per a la ciutat".

Després de mantenir un partit amb la plataforma d'afectats de Can Pastilla, l'Agrupació ha recordat que el projecte ha estat aprovat per unanimitat al Parlament, tot i que ha incidit que l'aprovació inicial és "un tràmit" que ha servit per impulsar el projecte, així com que tampoc es tracta d'"alguna cosa definitiu".

Segons ha explicat la regidora d'Urbanisme de Palma, Yolanda Garví, "s'ha ensenyat a posta que hauria coses que agradarien més i altres menys" però "el fet important és que tenim un document per discutir".

L'Agrupació ha posat èmfasi que el consistori de la capital encara no s'ha pronunciat ja que, abans de fer-ho, l'equip de govern estudiarà la proposta i les al·legacions presentades fins al pròxim 6 d'octubre. En qualsevol cas els socialistes incideixen que qualsevol intervenció a la zona deu "encaixar amb el nou model de ciutat".

A la reunió d'aquest dimarts van participar, entre d'altres, el vicesecretari general de l'Agrupació, José Hila, la representant del Comitè Executiu de l'Agrupació Socialista de Palma Llevant, Maribel González, o el secretari de Coordinació de l'Agrupació Socialista de Palma, Pep Bernales.