La qualitat i la seguretat en les instal·lacions turístiques, principals arguments per frenar la desestacionalització


Actualizado 24/4/2008 14:28:34 CET

EIVISSA, 24 d'Abril (EUROPA PRESS)

El director general de Recerca, Desenvolupament i Investigació (R+D+I), Pere Oliver, ha afirmat avui que un increment de la qualitat i de la seguretat a les instal·lacions turístiques de les illes permetrà millorar la seva competitivitat, en detriment d'altres mercats, per frenar la desestacionalització.

Per a això, segons va exposar Oliver en declaracions a Europa Press, el Govern està invertint en investigació amb la finalitat de créixer i potenciar la "internacionalització" de les Balears mitjançant elements que facilitaran unes millors infraestructures. Com a exemple, va esmentar la celebració d'unes Jornada de Sistemes de radiofreqüència aplicada a la seguretat dels nens en llocs turístics.

Una activitat dirigida a professionals del sector turístic, empreses de seguretat, empreses de desenvolupament tecnològic i cossos de seguretat, encaminada a fomentar el desenvolupament de tecnologies al camp de la seguretat dins aquest àmbit gràcies a la presència d'importants experts.

La familiarització amb elements com polseres amb GPS entre els més petits amb les quals estiguin localitzats les 24 hores del dia en les instal·lacions de cada hotel "servirà com reclam per als turistes per als qui el benestar dels seus fills sumat al seu propi en les èpoques vacances és indispensable", va concretar Oliver.

Es tracta d'una trobada inclòs dins de la iniciativa INTO, plataforma de debat de propostes d'innovació i turisme creada des d'aquesta Direcció general el 2004.