El Rei considera "molt interessant" la candidatura de la Serra de Tramuntana a Patrimoni Mundial de la Unesco


Actualizado 6/8/2010 21:42:55 CET

Armengol ha vist al Rei "fantàsticament bé" i "com sempre", així com "interessat" en passar unes "bones vacances" a Mallorca

PALMA DE MALLORCA, 6 Ago. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha assegurat que el Rei Joan Carles, amb el qual s'ha reunit aquest matí al palau de l'Almudaina, considera "molt interessant des d'un punt de vista paisatgístic i de protecció mediambiental" la candidatura de la Serra de Tramuntana a Patrimoni Mundial de la Unesco.

Durant la reunió que ha mantingut amb el cap de l'Estat, que s'ha prolongat durant poc més de mitja hora, Armengol li ha explicat el contingut d'aquest projecte amb l'objectiu que el Monarca considerés el suport de la Casa Reial a aquesta iniciativa. "Tenia interès en comentar-ho als Reis, que són molt entesos en la nostra illa i dels millors ambaixadors que tenim", ha remarcat en aquest sentit.

Pel que fa a l'estat de salut del Rei Joan Carles, la presidenta del Consell ha afirmat haver-lo vist "fantàsticament bé" i "com sempre", així com "interessat" en passar unes "bones vacances" a Mallorca, que van començar aquest dijous després de la seva arribada al palau de Marivent, on residirà amb la seva família fins a finals d'estiu.

Pel que fa a la visita de la dona del president dels Estats Units, Michelle Obama, Armengol ha asseverat que no ha tractat aquest tema amb el Rei, si bé ha postil·lat que resulta "molt interessant" que la família del cap de l'Executiu nord-americà, Barack Obama, "pugui portar el nom de Mallorca lligat internacionalment a bones coses", així com que conegui "un dels millors llocs del món", en relació amb l'illa.