El Rei rebrà a Zapatero el 26 d'agost al Palau de Marivent de Palma de Mallorca


Actualizado 21/8/2009 16:58:14 CET

MADRID, 21 Ago. (EUROPA PRESS) -

El Rei Joan Carles rebrà al president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, el pròxim 26 d'agost al Palau de Marivent, per al seu habitual despatx coincidint amb la finalitat de les vacances d'estiu, ha informat avui la Casa Reial.

Segons consta a l'agenda del Rei Joan Carles, el despatx tindrà lloc a la residència dels Reis a Palma, a les 19.30 hores. Després, el rei Joan Carles i la reina Sofia oferiran un sopar a Zapatero i la seva dona, Sonsoles Espinosa.

Aquest any, Zapatero viatjarà una sola vegada a Palma de Mallorca per reunir-se amb el cap d'Estat, ja que els Reis van viatjar més tard a Marivent --van arribar a l'illa l'1 d'agost, no a final de juliol com altres vegades-- i el tradicional despatx de principis d'estiu ho van celebrar el Rei i Zapatero a Madrid.

La pròxima reunió del Rei i Zapatero tindrà lloc dos dies abans que la família reial --els Reis i els Prínceps d'Astúries-- ofereixin un sopar de comiat a les autoritats de Balears al Palacio de la Almudaina, el divendres 28 d'agost.

Per la seva banda, també el cap de l'Executiu reprendrà la seva activitat governamental divendres 28, presidint al Palau de la Moncloa el primer Consell de Ministres del nou curs polític.