El Rei es reunirà el pròxim 6 d'agost al Palacio de la Almudaina, a Palma, amb Antich, Calvo i Armengol


Actualizado 30/7/2010 20:31:43 CET

PALMA DE MALLORCA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Rei, don Joan Carles, es reunirà divendres que ve, 6 d'agost, al Palacio de la Almudaina, a Palma, amb el president del Govern balear, Francesc Antich, la batlessa de la capital balear, Aina Calvo, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, amb motiu del començament de les vacances de la Família Reial en la seva residència d'estiu del Palau de Marivent.

Així, segons ha informat la Casa Reial en un comunicat, la primera reunió es farà a les 11.30 hores entre el Rei Joan Carles i Antich i, després, a les 12.15 hores, el Rei mantindrà una reunió amb Calvo i, finalment, a les 12.45 hores, rebrà en audiència a Armengol.

Dies més tard, l'11 d'agost, el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, viatjarà a Palma per al primer dels seus dos despatxos estiuencs amb el Rei, mentre que el segon serà entorn del 25 o el 27 d'aquest mes.

El Govern ha fet aquest divendres l'últim Consell de Ministres del 'curs polític', si bé abans del primer Consell de Ministres ordinari, que serà el 3 de setembre, l'executiu sí té previst celebrar-ne un a meitat d'agost, concretament el dia 20.