La reparació d'un motor del Begoña del Mar d'Iscomar interromp tres dies la seva connexió Eivissa-Dénia


Actualizado 4/12/2008 17:11:30 CET

EIVISSA, 04 de Des. (EUROPA PRESS)

La reparació d'un motor del Begoña del Mar, l'embarcació d'Iscomar que uneix la ruta Dénia-Eivissa, ha provocat que el buc interrompi tres dies la seva connexió entre la península i l'illa. Segons fonts de la companyia, les cancel·lacions que les condicions climatològiques adverses van suposar el cap de setmana passat a la naviliera el van portar a aprofitar "aquest moment en temporada baixa en el qual no hi ha massa moviment" per arreglar un problema tècnic que "no causava problemes de navegabilitat però era preferible resoldre abans del Nadal quan s'espera una reactivació de la demanda".

Iscomar va destacar que són pocs els particulars afectats, als qui s'ha tornat l'import dels seus bitllets, i que l'empresa ha donat l'opció als transportistes d'efectuar un canvi de ruta o elegir una altra companyia per arribar a Dénia.

Tal com va exposar a Europa Press un dels damnificats "som molts els camioners que ens hem vist obligats a passar tot el dia a Eivissa donant voltes", mentre que a Dénia "hi ha carregaments de taronges que porten tres dies aturats". La companyia va agregar que en aquest punt es tracta de contenidors d'Iscomar i no de particulars.

La naviliera va confirmar a Europa Press que el vaixell va sortir finalment avui del port d'Eivissa a les 14.00 hores.