El resort Punta Arabi d'Eivissa, el millor hotel d'Espanya per la seva relació qualitat-preu, segons Trivago


Actualizado 21/8/2009 16:23:42 CET

MADRID, 21 Ago. (EUROPA PRESS) -

El resort Punta Arabi d'Es Cana (Eivissa) és el millor hotel a Espanya per la seva relació qualitat-preu, segons un rànquing fet per Trivago sobre els deu millors hotels d'Espanya tenint en compte els serveis, instal·lacions i activitats i el seu preu en les agències de viatges.

Així, el resort Punta Arabi està especialitzat en un públic imminentment jove, organitzant regates de vela, tota mena d'esports en grup, actuacions a la piscina o festes d'espuma en la seva pròpia sala privada. L'habitació està disponible des dels 56 euros per nit en habitació doble a mitja pensió del 12 al 19 de setembre a través de Booking.com.

En segona posició se situa l'hotel Montserrat de Sant Esteve de Sesrovires (Barcelona), un quatre estrelles que ofereix un compte servei i un ambient confortable, a més de les pròximes instal·lacions del Club de Golf Masia Bach. Està disponible des de 75 euros per nit habitació doble del 5 al 12 de setembre a través de Veneri.

El tercer lloc ho ocupa l'hotel Parc San Antonio de Puerto de la Cruz (Tenerife), un establiment envoltat de jardins tropicals i just al costat del Parc Taoro i el seu famós casino. Aquest complex de 260 habitacions compte a més amb vistes al Teide i a la Vall de l'Orotava. Es poden fer reserves des de 44 euros per nit amb esmorzar inclòs del 28 d'agost al 4 de setembre a través d'Expedia.

Continuen la llista l'hotel Real de l'Alhambra a Granada, un establiment modern amb jardins, piscina i decoració avantguardista, i l'hotel Petit Palace Plaça del Carmen de Madrid, que ofereix un ambient íntim i un tracte personalitzat al mateix centre de la ciutat.

La sisena posició l'ocupa l'hotel Les Llegendes d'Àvila, seguit de l'hotel Compostel·la a Santiago de Compostela i l'hotel Ciutat de Vitòria a Vitòria. Tanquen el rànquing el Monestir de Santa Eulalia en Totana (Múrcia) i l'hotel Las Lomas de Mèrida.