Riu introdueix el seu nou programa d'animació infantil als hotels de Carib i Mèxic


Actualizado 21/8/2009 16:33:26 CET

MADRID, 21 Ago. (EUROPA PRESS) -

Riu ha introduït en els seus hotels ubicats a la zona del Carib i a Mèxic el seu nou programa d'animació infantil 'RiuLand', que es basa en la "diversió, gaudir de l'aire lliure i l'educació en valors", ha assenyalat la cadena hotelera en un comunicat.

La companyia ha assenyalat que aquest nou concepte d'animació infantil ho van crear els professionals del departament d'Animació de la cadena el 2008 i, després de implantar-lo en els seus hotels d'Espanya, ho trasllada aquest estiu fins a Mèxic, República Dominicana i Jamaica.

Així, els hotels compten ja amb 'RiuLand' són el Riu Tequila de Platja del Carmen (Mèxic), el Riu Bambu de Punta Cana (República Dominicana), el Riu Mambo, el Riu Merengue i el Riu Bachata ubicats en Puerto Plata (República Dominicana), i als hotels Riu Negril i Riu Vuit Rios de Jamaica.

L'hotelera preveu que per a la temporada hivern 09/10, 'Riuland' també estigui disponible al Riu Jalisco en Riviera Nayarit (Mexico) i als hotels Palace de Mèxic --Riu Palace Mexico, Riu Palace Riviera Maia, Riu Palace Las Americas, Riu Palace Pacifico i Riu Palace Cabo San Lucas--.

'RiuLand' millora i modernitza el programa d'animació infantil de Riu i es basa en activitats programades per grups d'edats en les quals es primen les activitats a l'aire lliure, físiques i en grup davant de les propostes més estàtiques de manualitats i jocs de taula.

El programa té una nova imatge que s'ha implantat aquest estiu en els miniclubs, així com una cançó pròpia que "assegurança es convertirà a l'himne infantil de Riu Hotels & Resorts".

Riu té més de 100 hotels en 16 països que reben cada any a més de 2,7 milions de clients.