Sa Nostra i el Teatre Principal de Maó renoven la seva col·laboració per treballar en la promoció de les arts escèniques


Actualizado 18/8/2009 19:46:16 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'entitat Sa Nostra-Caixa de Les balears ha renovat la col·laboració amb la Fundació Teatre Principal de Maó mitjançant la firma d'un nou corresponent a aquest any, amb l'objectiu de sumar esforços per a la promoció i la difusió de les arts escèniques.

En un comunicat difós avui, Sa Nostra ha explicat que l'acord entre les dues institucions estableix una col·laboració econòmica per part de l'entitat bancària de 12.000 euros i abraça, d'una banda, la temporada teatral, que es concreta entre 10 i 12 obres teatrals de l'exterior de Balears. La diversitat, tant en temàtica com en públic, és una de les característiques principals i es prolonga al llarg de tot l'any.

D'altra banda, també inclou el concert anual de la Camerata Sa Nostra, una cita per a tots els menorquins que aquest any s'ha fet el 7 i el 8 de març. De caràcter gratuït i amb invitació de Sa Nostra, aquests concerts compten "amb una gran acceptació, no només per la seva qualitat sinò també pels programes oferts, especialment seleccionats per al públic melòman de Menorca", va incidir l'entitat.

Finalment, i per tercer any consecutiu, el conveni també inclou la celebració del Dia Mundial de la Dansa. En concret, en 2009 la celebració de l'any Darwin ha estat l'eix a partir del qual es va muntar la coreografia original "Darwin, la dansa de la vida", sota la direcció de Joan Taltavull i amb interpretacions de ballarins amateurs i professionals de Menorca. La representació, que va tenir lloc l'abril, va reunir a totes les persones aficionades a aquesta vessant artística.