Salom espera que el Govern impulsi la reforma de la Platja de Palma amb "rapidesa i pressupostos"


Actualizado 5/5/2008 20:36:05 CET

MADRID, 5 de maig (EUROPA PRESS)

La portaveu de Turisme del PP al Congrés dels Diputats, María Salom, va incidir avui en la necessitat de què el Govern impulsi en aquesta legislatura el projecte de renovació de la Platja de Palma "amb rapidesa i amb pressupostos".

En declaracions a Europa Press, Salom es va mostrar "contenta, feliç i amb ganes de treballar" en la nova tasca que desenvoluparà dins el Grup Parlamentari Popular al Congrés, més quan el turisme és una activitat econòmica "importantíssima" tant per a Balears com a nivell nacional, com mostra el seu pes en el PIB.

Salom va assistir avui a la constitució de la comissió parlamentària que es va celebrar avui, en què també es troba la diputada del PSOE per les Balears i portaveu adjunta de Turisme, Miriam Muñoz, i el diputat popular per les Balears, Enrique Fajarnés, qui ocupa el mateix càrrec pel seu partit en el referent a les qüestions de societat de la informació.

També va precisar que es mantindran en els pròximes dates reunions entre els membres del PP per establir les línies de treball a emprendre, i en les quals es perfilaran les iniciatives parlamentàries i les compareixences que se sol·licitaran en el si de la Comissió, incloses les de l'àrea turística.

Salom ha passat de ser portaveu adjunta del PP en la passada legislatura a mantenir la posició del partit a l'àrea de Turisme, una àrea en la qual podrà interpel·lar en les seves compareixences els dos màxims responsables polítics de la gestió pública del sector, el ministre Miguel Sebastián i el Secretari d'Estat Joan Mesquida.