Salom interpel·la avui Sebastián per a requerir-li la necessitat de desplegar un 'pla de xoc' sobre el turisme


Actualizado 17/6/2009 14:19:40 CET

MADRID, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de turisme del PP al Congrés i diputada per les Balears, María Salom, interpel·larà avui el ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, per a requerir-li que adopti un 'pla de xoc' per al sector.

Salom assenyala que exposarà la situació actual del turisme i li traslladarà la sensació de "preocupació" i "inquietud" que existeix per part del sector davant de l'actual conjuntura econòmica.

Per aquesta raó, la diputada per les Balears va exposar que, davant d'altres països semblen que "estan preparats" després d'haver adoptat una sèrie de mesures específiques per al turisme, el Govern "sembla que està un poc amb els braços plegats".

Des del PP s'ha remarcat que el sector turístic a Espanya és un dels principals sectors productius de l'economia i "està travessant el pitjor any de la seva història recent", amb una gran caiguda dels ingressos per turista i del nombre de visitants estrangers, "que ha fet a Espanya perdre el segon lloc en el rànquing mundial per volum de turistes internacionals, segons l'Organització Mundial del Turisme".