Sant Josep instal·la nous contenidors de vidre en les zona de Platja d'en Bossa i Sant Jordi


Actualizado 17/6/2009 14:30:57 CET

EIVISSA, 17 de juny. (EUROPA PRESS)

L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha instal·lat un total de nou contenidors de recollida selectiva de vidre a les zones de Platja d'en Bossa i a Sant Jordi amb l'objectiu de facilitar als ciutadans el reciclatge en aquest àmbit.

Aquests contenidors han estat lliurats pel Consell Insular d'Eivissa al consistori que encara disposa de dos més per als que s'està decidint ara mateix la seva ubicació exacta.

Els esmentats elements, a més de disposar de les obertures tradicionals, perquè els ciutadans puguin dipositar el vidre que recullen selectivament, incorporen el sistema Vacri.

Es tracta d'un braç articulat, dissenyat i concebut per facilitar la gestió dels residus de vidre a grans productors, ja que amb un petit cub de rodes adaptat al sistema es pot introduir una gran quantitat de vidre en el contenidor en poc temps i sense esforç.

D'aquesta manera, segons van exposar des de l'Ajuntament, en aquells enclavaments on el contenidor està adaptat amb el sistema Vacri va acompanyat de quatre petits cubs de rodes. Aquest servei s'està acabant d'ubicar en llocs en els quals hi ha un major nombre d'establiments de restauració.