Sant Josep manté les ajudes per a la instal·lació d'energies netes amb la finalitat de promoure actuacions sostenibles


Actualizado 2/7/2009 15:44:34 CET

EIVISSA, 02 de jul.. (EUROPA PRESS)

L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha recordat avui que manté oberta una línia d'ajudes per a la instal·lació d'energies netes per a tots els residents amb la voluntat de promoure actuacions respectuoses amb el medi ambient.

Segons van exposar des del consistori, aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar econòmicament a aquelles persones o comunitats de propietaris que instal·lin sistemes de producció d'energia alternatius a l'ús de combustibles fòssils. Els beneficiaris d'aquestes ajudes són les persones físiques i comunitats de propietaris del municipi de Sant Josep de sa Talaia.

L'import econòmic de la convocatòria és de 10.000 euros i les actuacions subvencionables responen als camps d'energia solar tèrmica, aplicacions de refrigeració, energia solar fotovoltaica aïllada o energia mixta eòlic fotovoltaica. També s'inclou la part fotovoltaica i els aerogenerador.

El període per fer i justificar les inversions estarà vigent des de l'1 de gener del 2009 fins al 15 de novembre del 2009.