Sol Meliá i Intermon Oxfam promouran conjuntament el consum de productes de comerç just


Actualizado 10/6/2009 14:07:55 CET

MADRID, 10 Jun. (EUROPA PRESS) -

La cadena Sol Meliá i l'ONG Intermon Oxfam signaran dilluns que ve a Barcelona un acord de col·laboració per posar en marxa una sèrie d'iniciatives conjuntes per promoure el consum de productes de comerç just.

El comerç d'aquest tipus de productes garanteix que s'ha produït en condicions dignes i comprat a un preu just, que cobreix de manera estable les despeses de producció. A més, deixa un marge per a la inversió en projectes de la comunitat dels productors, com pot ser la construcció d'escoles i hospitals o de centres de formació professional.

Actualment és possible certificar productes com el cafè, el cacau, el sucre, el te, la mel, les flors, l'arròs, pilotes d'esport, espècies, cotó, fruita fresca, fruita seca, bananes, vi o sucs de fruita.

La firma de l'acord tindrà lloc a l'hotel Meliá Barcelona, situat a l'Avinguda Sarrià número 50, a les 19.30 hores, i tindrà la presència de la directora general de Intermon Oxfam, Ariane Arpa, i el vicepresident de Sol Meliá, Sebastián Escarrer.