Son Sant Joan rep el premi al Millor Aeroport d'ACI Europe de la seva categoria 2008


Actualizado 17/6/2009 18:37:52 CET

PALMA DE MALLORCA, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

El director de l'Aeroport de Palma de Mallorca, Nemesio Suárez, ha recollit a Manchester el premi d'ACI Europe al Millor Aeroport del 2008 dins de la categoria de 10 a 25 milions de passatgers anuals. Aquest guardó ha estat lliurat durant el desenvolupament de la 19a assemblea anual d'ACI Europe, que acull també la cinquena edició dels 'Best Airport Awards' (Premis als millors aeroports).

Segons un comunicat, el premi atorgat a l'Aeroport de Palma de Mallorca reconeix els èxits arribats i l'esforç que s'està fent per "desafiar" l'estacionalitat associada a la seva condició d'aeroport turístic.

L'Assemblea anual d'ACI Europe (Consell Internacional d'Aeroports) representa a al voltant de 440 aeroports en 46 països europeus que gestionen el 90% del trànsit aeri comercial d'Europa.

Així, amb els 'Best Airport Awards', ACI Europe premia als aeroports per la seva excel·lència i èxits en disciplines que inclouen la seguretat, operacions, instal·lacions, relacions amb la comunitat, servei a passatgers i companyies aèries o la cura del medi ambient.

Així, ACI divideix als aeroports en quatre categories en funció del nombre de passatgers: aeroports amb menys de cinc milions de passatgers, entre cinc i deu milions, entre 10 i 25 milions -categoria en la qual ha guanyat l'Aeroport de Palma- i amb més de 25 milions.

L'Aeroport de Palma segueix fent un intens treball per millorar el servei a la societat, treballant en tres línies estratègiques que persegueixen la desestacionalització, mitjançant el posicionament de l'aeroport com aeroport hub direccional de manera que es puguin atreure operacions hub d'altres companyies aèries; l'excel·lència en la qualitat dels serveis i la creació d'indústria complementària, posicionant a l'aeroport com 'Ciutat Aeroportuària'.