El cos sense vida trobat ahir calcinat en un cotxe a Muro (Mallorca) és el d'una dona romanesa de 25 anys


Actualizado 20/7/2010 15:44:02 CET

El nuvi havia denunciat ahir la desaparició de la seva parella, que es trobava dins d'un maleter amb les mans lligades

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El cos sense vida trobat ahir calcinat a l'interior del maleter d'un vehicle aparcat a la carretera del municipi mallorquí de Muro és el d'una jove romanesa de 25 anys, desaparició de la qual havia estat denunciada ahir a Palma pel seu nuvi, segons han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Així, la policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant aquest succés, que apunta que pot tractar-se d'un crim, a causa que la dona tenia les mans lligades i es trobava dins del maleter del cotxe del seu nuvi.

La cridada d'un veí va alertar cap a les 20.49 hores de la presència de turisme que cremava en flames en la via que uneix Muro amb Can Picafort. De seguida, el servei d'emergències del 112 va posar en marxa el corresponent protocol d'actuació i va desplaçar al lloc a diversos facultatius.

Un equip de Bombers juntament amb agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local van acudir també al quilòmetre 5,500 de la carretera Ma-3431, a la intersecció del camí de Son Morell, on van localitzar el turisme embolicat en flames. Després que els bombers sufoquessin l'incendi, els efectius van localitzar un cos humà calcinat a l'interior del vehicle.

Després de realitzar-li l'autòpsia, s'ha descobert que el cadàver pertany al de la dona de 25 anys, desaparició de la qual havia estat denunciada ahir pel seu company sentimental.