Un curtcircuit podria haver causat l'incendi declarat aquesta matinada en un edifici de Sant Antoni


Actualizado 2/7/2009 14:53:59 CET

EIVISSA, 02 de jul. (EUROPA PRESS)

Un curtcircuit podria ser la causa de l'incendi declarat aquesta matinada en un edifici de quatre plantes de la població de Sant Antoni, segons ha informat el Seib 112. El Servei d'Emergències va activar a les 3.36 hores un protocol després de rebre una cridada on se li alertava d'un foc en una habitació d'una planta baixa situada al número 25 d'ala Carrer Menéndez Pidal.

Immediatament, el 112 va traslladar l'avís als bombers d'Eivissa i a la Policia Local de Sant Antoni, així com la Unitat Operativa d'Emergències, Protecció Civil, Guàrdia Civil i IB-Salut, que va desplaçar en un primer moment, de manera preventiva, una ambulància fins a la zona.

Com a resultat de l'incident, una dona ha estat traslladada al centre de salut de Sant Antoni per una petita cremada en el braç i per una crisi nerviosa. A les 4.35, segons han afegit des del SEIB 112, l'incendi es va donar per apagat.

A l'habitació en la qual s'ha produït el succés dormien els fills de la dona ferida. Les flames van cremar un llit, fet que va generar molt fum, tal com van concloure.