Detenen a Eivissa a un jove que va robar la cartera a una noia amenaçant-la amb un ganivet


Actualizado 27/1/2011 19:18:10 CET

EIVISSA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

Efectius del Cos Nacional de Policia del Grup Operatiu de Resposta, (GOR) pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Eivissa, han detingut a un home de 24 anys i natural d'Eivissa com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació.

L'arrest es va produir dimecres passat a la tarda, quan una patrulla d'agents motoritzats en servei de prevenció de la delinqüència pel centre de Vila va identificar a una persona que es trobava al parc de la Pau.

Després d'efectuar les comprovacions pertinents, a través dels sistemes informàtics, es van adonar que existia una reclamació judicial del Jutjat penal número 2 d'Eivissa contra aquest individu per robatori amb violència i intimidació, de manera que se li va detenir i se li va traslladar a comissaria.

Els fets que van motivar la requisitòria van succeir a la matinada del passat 2 de juny, quan una jove va alertar a uns agents que patrullaven pel carrer Ramón Muntaner, en Vila, que moments abans K.R.I., sigles del presumpte delinqüent, l'havia robat la cartera esgrimint un ganivet i amenaçant amb colpetjar-la, aixecant-li la mà, si no se la lliurava.