Detenen a tres homes per agredir i deixar inconscient a un jove en una discoteca de Palma


Actualizado 16/7/2009 20:57:07 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

Tres individus de 21 anys -dos espanyols i un algerià- van ser detinguts ahir per la Policia Nacional després de causar, el passat dia 11, lesions de gravetat a un jove, amb una gerra de vidre, després d'embrancar-se en una discussió en una discoteca del Passeig Marítim de Palma.

L'agressió va produir a la víctima un enfonsament cranial que el va deixar inconscient i que va fer necessària la seva operació de seguida, ha informat la Direcció Superior de Balears en un comunicat.

La identificació i detenció dels autors de l'agressió ha estat possible tant a la ràpida actuació del Grup d'Estupefaents, com a algunes proves testificals i documentals, alguna de les quals es va obtenir a través d'una pàgina web en la qual s'observa als detinguts aquesta mateixa nit amb una gerra de característiques similars a la usada en l'agressió.

L'autor material de l'acte havia viatjat fins a València, on ha estat localitzat i requerit pel grup d'homicidis perquè comparegués ahir. Els tres detinguts passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma durant la tarda d'avui.