Detingudes sis persones per distribuir 'popper' a l'illa d'Eivissa


Actualizado 20/7/2009 18:06:34 CET

Han confiscat 1.920 flascons de 'Popper' a més de substàncies anabolitzants

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, va procedir a la detenció, en el marc de l'operació 'Serete', de sis persones presumptes autores de delictes contra la salut pública, ja que s'encarregaven, presumptament, de la distribució de 'popper' i altres substàncies anabolitzants a l'illa.

A través d'un comunicat, la Guàrdia Civil ha informat que la Policia Local del municipi va procedir a la detenció de Nathan S., de 31 anys, el passat 18 de juliol, per la venda al públic de 'popper', que col·loquialment s'anomena un tipus de substància anestèsica, fet que va fer que s'iniciés una investigació per aconseguir desarticular "completament" el sistema d'entrada i distribució d'aquesta substància en la pitiüsa més gran.

Després de fer un registre domiciliari en un habitatge es van intervenir un total de 1.920 ampolletes de l'esmentada substància, un ordinador Toshiba, nou pastilles d'èxtasis, una carrabina d'aire comprimit i un total de 31.165 euros en efectiu, així com substàncies anabolitzants i fàrmacs similars a la viagra, entre d'altres objectes i documents.

Tot i això, també es van realitzar diverses inspeccions en diversos establiments hostalers de l'illa, confiscant en un d'ells 20 ampolletes de l'esmentada substància i realitzant-se més detencions. Així, i en el marc de l'esmentada operació, la Guàrdia Civil ja ha detingut a cinc súbdits britànics i un polonès, tots ells d'entre 20 i 29 anys.

Finalment, la nota va exposar que el primer dels detinguts era la persona que s'encarregava d'importar la droga des del Regne Unit, actuant com el capitost de l'organització. Alhora, la Guàrdia Civil va fer especial èmfasi que la venda d'aquest producte "prohibit" es realitzava pels detinguts en diferents locals d'oci de la població eivissenca.