Detingut un home acusat de robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un habitatge


Actualizado 16/07/2009 19:42:47 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els funcionaris del Grup d'Atracaments de la UDEV-BPPJ van detenir Joaquín Ramón B.M de 36 anys, acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un domicili, segons un comunicat de la Direcció Superior de la Policia Nacional de les Balears.

Les investigacions es van iniciar després de la denúncia d'una dona que va relatar haver patit un robatori amb violència en el seu domicili a mans d'un home, que havia conegut uns dies abans en un local d'oci.

La víctima va relatar que es van conèixer en un local i van entaular una animada conversa en la qual es van facilitar els números de telèfon emplaçant-se a veure's en els pròxims dies.

La tarda del mateix dia que es van conèixer, l'acusat va trucar la dona per concertar una cita en el domicili d'aquesta, oferint-se fins i tot a portar una ampolla de cava.

Una vegada allà van gaudir d'una animada vetllada però en el moment en el qual la víctima es va sentir cansada i va invitar a l'acusat a anar-se'n, aquest va reaccionar de manera violenta i li va exigir que li lliurés tots els diners que tingués en l'habitatge, segons resa la nota.

La víctima li va dir que no tènia diners i fou llavors quan l'home la va agafar del coll i la va arrossegar fins a la cuina, allà, la va tirar a terra i li posà el genoll en el coll mentre empunyava un ganivet de serra amenaçant-la de mort.

La dona tement per la seva vida, ja que no podia respirar, va accedir a lliurar-li 305 euros que hi havia a la casa. L'home va fugir amb els diners i la va tornar a amenaçar de mort si cridava a algú.

Joaquín Ramón B.M, detingut ahir, serà posat a disposició judicial en les pròximes hores, després de practicar les oportunes diligències.