Detingut un jove per robar més de 2.000 euros d'una casa a Sant Antoni, després de copejar a un ocupant


Actualizado 24/11/2010 19:51:39 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home d'origen espanyol, A.J.R. de 20 anys, per entrar a la força juntament amb altres dos individus en una casa de Sant Antoni i robar més de 2.000 euros, diverses joies i aparells electrònics, després de copejar a un dels seus ocupants perquè els facilités els diners.

Pel que sembla, el robatori s'ha produït de matinada quan el detingut i dues persones més van accedir a un domicili de la població després d'haver forçat la porta, segons un comunicat de l'Institut Armat.

Una vegada, a l'interior de l'immoble, es van trobar als dos ocupants, un home i una dona. Ha estat al primer d'ells a qui van copejar perquè aquest els facilités els diners.

Després de registrar el domicili, els agressors van aconseguir anar-se'n amb més de 2.000 euros, juntament amb diverses joies i aparells electrònics.

La Guàrdia Civil ha aconseguit detenir a un dels agressors, gràcies a la descripció facilitada per una de les víctimes. Ha estat aquesta qui va veure la cara del detingut després d'aconseguir arrencar-li el passamuntanyes durant el forcejament.

L'arrestat ja ha passat a disposició judicial, tot i que l'Institut Armat no descarta que es produeixin més detencions, ja que la investigació continua oberta.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home, D.D.M de 28 anys, i una dona, N.P.O de 22, per presumptament haver robat un gos d'un immoble de la població de Santanyí.

Alhora, es va procedir a la detenció de dues persones, una en Palmanova i una altra a Inca, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar.