Detinguts dos homes a Palmanova després de despullar i grapejar a la força a una jove a la platja de la pobl


Actualizado 20/7/2009 18:30:00 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Palmanova va procedir a la detenció d'I.C.F., de 20 anys, i d'A.L.P., de 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'abusos sexuals. Els detinguts han estat sorpresos per la patrulla al costat d'una jove que es trobava en estat d'embriaguesa a la platja de la població, a la qual van despullar i van grapejar a la força.

D'altra banda, membres del cos de seguretat d'Andratx van arrestar als búlgars B.D., de 27 anys, S.B., de 25 anys, i V.L., de 29 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori de dos telèfons mòbils en una platja de la població.

A Pollença, la Guàrdia Civil va detenir a D.G.M., de 20 anys, a A.Q.Z., de 20 anys, a M.T.A., de 19 anys, a À.T.G., de 19, i a R.Z.O., de 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori en un xiringuito de la platja de Formentor, d'on van sostreure cervesa, refrescos i gelats.

Finalment, membres de l'Institut Armat d'Inca van detenir a L.F.P., de 29 anys, com a presumpte autor de delictes de robatori en un centre sociocultural i una gestoria de la població el mes de març.