Detinguts els responsables d'una acadèmia d'oposicions de Palma per estafar 99.000 euros


Actualizado 17/6/2009 19:21:41 CET

PALMA DE MALLORCA, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

Funcionaris adscrits al Grup de Delinqüència Econòmica de la Prefectura Superior de Policia de les Balears han detingut als dos màxims responsables d'una acadèmia dedicada a preparar oposicions, ubicada al carrer Josep Rover Motta de la capital balear. Se'ls acusa d'un delicte d'estafa i la quantia estafada puja a uns 99.000 euros aproximadament, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els detinguts són Antonio C.N., de 39 anys, i Alejandro L.C., de 45, qui van tirar el forrellat de l'acadèmia la passada Setmana Santa, deixant a desenes d'alumnes perjudicats i sense classe. La policia ha rebut la denúncia de 66 alumnes, interposades, en la seva majoria, al Jutjat de Guàrdia i a l'Oficina del Consumidor.

Es dóna la circumstància que el material didàctic que facilitaven per superar les oposicions, entre d'altres, constaven de fotocòpies enquadernades de llibres, arribant fins i tot a oferir com ajuda didàctica, uns CDS que havien estat distribuïts gratuïtament a l'any 2003 per un diari local. Els detinguts van passar a disposició judicial el mateix dia de la seva detenció, dilluns passat, dia 15, a la tarda.