Detinguts a Galapagar un ciutadà colombià que tenia una ordre de detenció per tràfic de drogues a Palma


Actualizado 24/8/2010 14:50:16 CET

MADRID, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil del Lloc de Galapagar ha detingut dos ciutadans colombians per la seva implicació en un suposat delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, en trobar en el seu poder una borsa amb 122 grams de cocaïna, ha informat avui l'Institut Armat.

Concretament, a un d'ells, que respon a les inicials E.R.M., de 29 anys, li constaven tres assenyalaments de recerca i detenció per un delicte de tràfic de drogues a Palma i dos robatoris a Barcelona, mentre que l'altre arrestat es tracta de A.J.M.A., de 44 anys. Tots dos ja han estat posats a disposició judicial, que ha decretat l'immediat ingrés a la presó d'E.R.M.

La detenció s'ha produït, quan una Patrulla de l'Àrea d'Investigació del Lloc de Galapagar que es trobava fent un servei de seguretat ciutadana per a la prevenció de la comissió de delictes va observar a un vehicle sospitós als voltants de l'estació de ferrocarril de La Navata, al municipi madrileny de Galapagar.

El cotxe, estacionat en la via pública, es trobava ocupat per dos homes, que van reaccionar "de manera molt nerviosa" quan els agents els van sol·licitar la seva identificació. Moments després, els agents van trobar a l'interior del vehicle una bossa de plàstic que contenia 122 grams de cocaïna, una quantitat "constitutiva de delicte", pel que van detenir als dos individus i els van traslladar a dependències oficials.