Ferida d'arma blanca una dona després de ser agredida pel seu marit a Palma


Actualizado 4/12/2008 13:23:47 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

Una dona de 35 anys i de nacionalitat espanyola va resultar aquest matí ferida al braç amb una arma blanca després de ser agredida pel seu company sentimental, segons van confirmar fonts de la Policia Local a Europa Press. El succés va tenir lloc a l'habitatge que compartien des de feia dos anys, situat al número 1 del carrer Guillem Colom, de Palma.

La Policia Local va rebre a les 07:00 hores la trucada de la dona, denunciant que estava sent agredida pel seu company. La policia es va traslladar fins al domicili conjugal i quan es disposava a tirar la porta a terra, ella va poder escapar de l'habitació en la qual s'estaven produint les agressions i obrir als agents.

La dona, que estava visiblement alterada, presentava una ferida al bíceps esquerre, que no revesteix gravetat, tot i que ha estat conduïda a l'hospital Son Dureta per ser atesa pels serveis sanitaris. Ell, que tenia les mans tacades de sang després d'haver-se autolesionat sense voler, va ser detingut immediatament per la policia, que es farà càrrec de la instrucció del cas. El detingut, un home cubà de 40 anys, passarà aquesta tarda o demà a disposició judicial.

Feia dos anys que la parella compartia el domicili. Ja en una ocasió passada ell l'havia empès però la dona no va interposar cap denuncia ni va haver notificació de lesions. La Policia Local va indicar que, pel que sembla, l'home va arribar a casa ebri i una "mica agressiu", i es va embrancar en una violenta discussió amb la dona.