El forense envia a Barcelona mostres d'ADN del cos calcinat en un cotxe per certificar la seva identitat


Actualizado 20/7/2010 17:33:31 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El forense que ha practicat aquest matí l'autòpsia al cos sense vida trobat ahir calcinat a l'interior del maleter d'un vehicle aparcat a la carretera del municipi mallorquí de Muro ha decidit enviar mostres d'ADN del mateix a un laboratori científic de Barcelona perquè es facin les proves d'ADN pertinents, amb la finalitat de certificar la identitat del cadàver.

Així ho han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, que han assenyalat que malgrat que tot apunta que el cos pertany a una jove romanesa de 25 anys, desaparició de la qual havia estat denunciada ahir a Palma pel seu nuvi, el mal estat del cadàver, que estava completament calcinat, ha impedit que l'autòpsia pugui revelar la seva identitat.

Per aquesta raó, el forense ha decidit practicar-li la prova de l'ADN, alguna cosa que, segons han reconegut les esmentades fonts, pot endarrerir la identificació del cadàver "dies o fins i tot setmanes". D'altra banda, han assenyalat la policia Judicial de la Guàrdia Civil, que està investigant aquest succés, encara no ha practicat cap detenció, tot i que tot apunta que pot tractar-se d'un crim, a causa que la dona tenia les mans lligades i es trobava dins del maleter del cotxe del seu nuvi.

La cridada d'un veí va alertar cap a les 20.49 hores de la presència d'un turisme, de la marca Audi, que cremava en flames en la via que uneix Muro amb Can Picafort. De seguida, el servei d'emergències del 112 va posar en marxa el corresponent protocol d'actuació i va desplaçar al lloc a diversos facultatius.

Un equip de Bombers juntament amb agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local van acudir també al quilòmetre 5,500 de la carretera Ma-3431, a la intersecció del camí de Son Morell, on van localitzar el turisme embolicat en flames. Després que els bombers sufoquessin l'incendi, els efectius van localitzar un cos humà calcinat a l'interior del vehicle.

Després del primer anàlisi ocular i després de realitzar-li l'autòpsia, tot apunta que el cadàver pertany al de la dona de 25 anys, desaparició de la qual havia estat denunciada ahir pel seu company sentimental, si bé el forense ha optat per realitzar-li la prova de l'ADN, amb la finalitat de confirmar la seva identitat.