La Guàrdia Civil deté a cinc individus per maltractaments a Mallorca i Eivissa


Actualizado 25/11/2009 16:11:29 CET

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil va detenir en les últimes hores a un total de cinc individus per supòsits maltractaments a l'àmbit familiar a les illes de Mallorca i Eivissa, concretament, a les localitats de Pont d'Inca, Llucmajor, Inca, Pollença i l'eivissenca Sant Antoni, segons ha informat en un comunicat l'Institut Armat.

A més, també es va detenir a un ciutadà francès, identitat del qual correspon a les sigles B.G., de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió a un agent d'aquest cos. Que va tenir lloc a la localitat mallorquina de Porreres, quan un veí ha denunciat per via telefònica que en la teulada del seu habitatge es trobaven dues persones.

Poc després, va tornar a comunicar amb la Guàrdia Civil de Vilafranca per avisar que li eren tirant pedres des de la teulada, pel que ha estat enviada una patrulla, que també ha rebut una agressió d'aquest tipus, sent reforçada per altres unitats. Finalment, després d'accedir a la part superior de la casa, els agents van aconseguir fer la detenció de B.G.