La Guàrdia Civil enregistra 14 alcoholèmies positives a les illes durant el cap de setmana


Actualizado 5/5/2008 20:54:45 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Trànsit va detectar a Balears el cap de setmana passat un total de 14 alcoholèmies positives, de les quals set van correspondre a Mallorca, una a Menorca i sis a Eivissa, segons ha informat la Comandància de l'Institut Armat a les illes en un comunicat difós avui.

Pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, es va detenir a Santanyí J.D.R. de 40 anys, a Inca A.M.A. de 51 anys, a Llucmajor A.C.S. de 81 anys i a Felanitx a S.R.P. de 54 anys.

D'altra banda, la Guàrdia Civil de Sóller va arrestar el ciutadà colombià M.J.V. de 35 anys, com presumpte autor d'un delicte de robatori, en accedir a un domicili amb clau falsa i sostreure diversos objectes.

A Manacor, membres de l'Institut Armat van detenir F.R.M. de 37 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt de coure, sostraient un total de 40 metres. Alhora, a Llucmajor es va procedir a la detenció del ciutadà alemany D.B. de 21 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori.

Finalment, membres del cos de seguretat de Maó van detenir a l'aeroport M.D.G. de 34 anys, a J.N.C. de 34 anys i les ciutadanes dominicanes D.A.L. de 48 anys i I.A.A. de 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, sent-lis confiscats uns 350 grams de cocaïna.