La Guàrdia Civil realitza un miler de proves d'alcoholèmia aquest cap de setmana, 66 positives


Actualizado 29/11/2010 19:25:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Guàrdia Civil han realitzat un total de 1001 proves d'alcoholèmia aquest cap de setmana a Balears, de les quals 66 han resultat positives i, només en sis casos, es va procedir a la detenció del conductor, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

A Mallorca s'ha produït el gros d'aquests controls (873) que va llançar una total de 57 positius. Només en tres casos es va efectuar la detenció del pilot per conduir sota els efectes de l'alcohol, i en els restants 54 positius, s'ha emès una denúncia.

Ha estat a Eivissa on s'ha produït l'arrest de tres conductors, tot i que el nombre de proves d'alcoholèmia realitzades ha estat de 74. A més d'aquestes detencions, agents de la Guàrdia Civil van emetre una denúncia a cinc conductors per donar positiu en el control.

Durant aquest cap de setmana, a Menorca només un pilot ha estat denunciat per l'Institut Armat per conduir sota els efectes de l'alcohol. En total, es van realitzar 54 controls.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil van detenir a un home d'origen espanyol, A.D.R. de 37 anys, per portar un total de deu plantes de marihuana a l'interior del seu vehicle per la població de Can Picafort. Així doncs, ha estat arrestat per un presumpte delicte contra la salut pública.

Per acabar, efectius de la Guàrdia Civil van detenir a tres individus a Mallorca -dos a Inca i un a Pollença- per cometre un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.