Un incendi a Ses Comunes de Petra (Mallorca) calcina 140 hectàrees i un altre a S'Albufera crema 3 hectàrees


Actualizado 24/8/2010 14:58:29 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

Un incendi originat aquest dilluns en Ses Comunes de Petra, situat entre la població mallorquina de Petra i Són Serra de Marina va cremar un total de 140 hectàrees, de les quals 125 eren forestals i 15 agrícoles, segons han informat a Europa Press fonts dels Bombers de Mallorca, que han assenyalat que les flames han estat extingides la passada nit.

Així, aquest incendi, que va coincidir amb el de Benirràs, a Eivissa, i que està i han estat investigat per la Guàrdia Civil davant de la sospita que va poder haver estat provocat, ha començat aquest dilluns a les 14.30 hores i es va aconseguir controlar a les 20.00 hores.

Concretament, en les tasques d'extinció van participar bombers del parc de Manacor, Artà i Inca, així com tècnics terrestres de l'Ibanat i mitjans aeris. Malgrat apagar les flames, durant aquesta nit, van acudir al lloc de l'incendi bombers del parc de Felanitx, que han estat fins a aquest matí, quan han estat substituïts per bombers del parc de Manacor, els qui han realitzat el perímetre per evitar que es pugui produir algun nou focus.

D'altra banda, durant aquest dilluns també es va originar un altre incendi en S'Albufera, concretament, al camí des Polls, situat a la carretera que uneix les localitats mallorquines de Muro i Can Picafort, que va cremar tres hectàrees forestals de canyís. Les flames es van iniciar a les 17.30 hores i ha estat extingit al vespre. La Guàrdia Civil també està investigant la possibilitat que aquest incendi també fora provocat.